Wampex 2002_B
Home ] Up ]

 

Wampex 2002
(zie ook www.wampex.nl)

 

Alle foto's op deze en de andere pagina's zijn verkleiningen van het origineel. Het origineel kan worden opgevraagd door een e-mail te zenden aan info@bakkeveen.nl . Vermeld even om welke foto het gaat (je komt achter de naam van de foto door met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan "eigenschappen" te kiezen). Deze service is gratis.

Dit team komt uit de omgeving van Den Haag (naam = ??). Al een kwartier lopen ze te zoeken naar het vervolg van de routes. Maar de stemming zit er goed in.

 

Allemaal met thermosflessen uitgerust op een kruispunt van fietspaden.

 

Druk overleg op een lastig punt na Post A: naar links of rechts. Het moest rechts zijn. Foutlopers werden na enkele 100'en meters teruggestuurd. Op de rechterfoto wordt er druk in het routeboekje gestudeerd.

 

Aan het eind van route 9: de oleaat route. Voor sommige teams een gewaagde beslissing om het asfalt fietspad te verlaten en door het bos verder te trekken.

 

Het was de 2e vrijdagavond redelijk helder, zodat de teams voordeel hadden van het maanlicht.

 

Na meer dan 2 uren lopen kwamen de meeste teams aan bij Post B: met een wankel "bootje" in een kanaal de beschrijving van de volgende route lezen. Het snelstromende water in de stuw nabij post B.

 

klik hier voor vervolg
 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster info@bakkeveen.nl                        bijgewerkt: 17-01-2006 19:44