Wampex 2002_H
Home ] Up ]

 

Wampex 2002
(zie ook www.wampex.nl)

Vanaf deze pagina de 3e vrijdag: 29 november 2002

Alle foto's op deze en de andere pagina's zijn verkleiningen van het origineel. Het origineel kan worden opgevraagd door een e-mail te zenden aan info@bakkeveen.nl . Vermeld even om welke foto het gaat (je komt achter de naam van de foto door met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan "eigenschappen" te kiezen). Deze service is gratis.

"Kom met zo weinig mogelijk auto's". Op de wegen rondom restaurant De Stripe stonden auto's geparkeerd. Om 22 uur (tijdstip foto) waren er geen wampexers bij de start & finish te bekennen: allemaal in de bossen aan het zoeken naar de juiste routes. In route 2 moest men op zoek naar dit bord. Enkele teams dachten in de omgeving bekend te zijn en liepen richting het echte buurtschap Petersburg. Kwestie van slecht lezen.

 

Helemaal uit Amsterdam met 2 busjes gekomen. Meteen na route 3 al in de fout. Vergeten de flippo's van route 4 in de juiste volgorde te zetten: dan gaat het helemaal mis.

 

Een team uit Amsterdam: goed de richting bepalen met het kompas. Alleen jammer dat dat vanaf de verkeerde plek gebeurde. Route 4 was nog niet afgelopen en hier wordt een richting van route 5 gezocht. Het GTST team van Gasunie heeft tijdelijk even goede tijden. Men weet na 3 uur spoorzoeken waar men zich op de kaart bevindt (de meegebrachte GPS hielp dus ook al niet).

 

De startkaart van GTST bij Post A na ruim 3 uren lopen: 2 letters.

 

Route 8 genoteerd bij Post A: "Kryptische route" iets met goed beslagen: dus het ruiterpad volgen en niet het fietspad.

 

klik hier voor vervolg

 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster info@bakkeveen.nl                        bijgewerkt: 17-01-2006 19:44