Wampex 2002_I
Home ] Up ]

 

Wampex 2002
(zie ook www.wampex.nl)

Pagina 2 van de 3e vrijdagavond en -nacht.

Alle foto's op deze en de andere pagina's zijn verkleiningen van het origineel. Het origineel kan worden opgevraagd door een e-mail te zenden aan info@bakkeveen.nl . Vermeld even om welke foto het gaat (je komt achter de naam van de foto door met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan "eigenschappen" te kiezen). Deze service is gratis.

GTST bezig met opdracht A. Gelukkig zag Petra Meek op het laatste moment de letter "D", zodat GTST een extra kwartier straftijd bespaard bleef.

 

Wel een heeeeeeel originele naam "nog meer gas" van dit Gasunie team. De foto is op de vectorroute genomen. Ondanks de verkleedpartij van team-leider Cees Pultrum uit Ureterp (te water bij post B) is het team nog vol goede moed. Deelnemers uit Joure die proberen na te gaan waar ze zich bevinden (bij de Sterrenschans). Men vermoedt vlakbij gebouw De Slotplaats en de vaart te zijn. Helemaal mis dus.

 

Zojuist de "aardige route" (nr 16) gelopen. Even op het Sterrenschans platform voor de foto en dan verder de Striproute in de bossen achter de Slotplaats. Voor "Slotplaats bij daglicht": klik hier.

 

Post C
De tempex bruggetjes over de Bakkeveenster vaart. De feestverlichting is net deze week aangebracht. De 2 tempex bruggetjes lagen net buiten de bebouwde kom vlakbij een lichtarmatuur.

 

Foto's rechts: bij post C werd behoorlijk snel gereden door passerende automobilisten. De organisatie probeert een nog goed werkend knipperlicht uit de voorraad Wampex-attributen op te sporen en langs de straat te plaatsen ter waarschuwing van het verkeer.

 

klik hier voor vervolg

 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster info@bakkeveen.nl                        bijgewerkt: 17-01-2006 19:44