Wampex 2002_K
Home ] Up ]

 

Wampex 2002
(zie ook www.wampex.nl)

De 4e en laatste pagina van de tocht van 29 november 2002: enkele foto's van de wonderschone dennenboom route.

Alle foto's op deze en de andere pagina's zijn verkleiningen van het origineel. Het origineel kan worden opgevraagd door een e-mail te zenden aan info@bakkeveen.nl . Vermeld even om welke foto het gaat (je komt achter de naam van de foto door met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan "eigenschappen" te kiezen). Deze service is gratis.

Tot voor enkele jaren geleden werd vanaf dit terrein nog kerstbomen met kluit verkocht. De bomen worden nu gezaagd afgeleverd. Er zijn er nog zoveel bomen over dat dit terrein uitermate geschikt is voor een Wampex-route. Via  goud- en zilverkleurige lintjes aan de dennenbomen moest de route worden gevolgd. En onderweg de opgehangen kerstballen tellen (wel de juiste kleur !!).

 

Hier eindigde de Oleaat route en via een ondiepe sloot werd het kerstbomen terrein betreden. 

 

Soms stonden de bomen wel erg dicht: gehurkt lopen ........

 

................ en zelfs overdag nog pikkedonker.

 

 

 

En na een kwartiertje eindigt de "wonderschone dennenboomroute" bij een witte reflector net na de sloot. Dan volgt route 22, maar deze staat niet in het routeboekje. Dus gingen velen spontaan en niets vermoedend met route 23 aan de slag: het "zoeken van gele klinkers binnen een straal van 50m". Deze waren er dus niet. Uiteindelijk moest ieder team z'n notitieboekje raadplegen: route 22 was bij de start beschreven.
Dit is het einde van de foto-impressie van de 27e Wampex: ditmaal in de omgeving van Bakkeveen en Wijnjewoude. Op www.wijnjewoude.net staan ook nog enkele wampexfoto's vermeld.

Waarschijnlijk wordt deze omgeving binnen enkele jaren weer als evenementgebied geselecteerd: kan niet missen. En kom in de zomerperiode eens langs om het gebied onder andere omstandigheden te verkennen.

Je kunt je reacties ook in het gastenboek van www.bakkeveen.nl kwijt. Klik hier.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster info@bakkeveen.nl                        bijgewerkt: 17-01-2006 19:44