Bolhuis
Home ] Up ]

 

bolhuis_2

Tweewielers

Nije Buorren 2
Bakkeveen
tel. (0516) 542656

[email protected]

www.bolhuistweewielers.nl

Geopend:

Maandag: 13-18 uur

Dinsdag t/m vrijdag 
             9-12 en 13-18 uur
Vrijdagavond koopavond:         19-21 uur

Zaterdag 9-12 en 13-17 uur

 

Sinds 15 maart 2003 heeft Bakkeveen weer een tweewieler bedrijf. Bolhuis Tweewielers heeft vanaf die datum haar bedrijf geopend in het hart van Bakkeveen op de kruising van de MjŻmsterwei en Nije Buorren.

In de voormalige supermarkt is een ruime showroom gecreŽerd: vele 10-tallen fietsen en evenzoveel scooters worden er gepresenteerd. Bolhuis Tweewielers is Batavus dealer. Daarnaast worden fietsen van het merk Cortina verkocht. "De kwaliteit van deze fietsen doet beslist niet onder voor Batavus, maar de fietsen zijn iets goedkoper en het is een nog vrij onbekend merk", aldus Willem Jan Bolhuis. In het scooter assortiment vormt Yamaha de boventoon. Maar op verzoek zijn alle merken tweewielers verkrijgbaar. Binnenkort zijn ook mini crossers voor de jeugd bij Bolhuis Tweewielers verkrijgbaar. Accessoires voor zowel fietsen als scooters (w.o. helmen) zijn uit voorraad leverbaar. Ook de voorraad gebruikte fietsen en scooters groeit snel.

Met name in het toeristenseizoen speelt men in op de vraag naar fietsverhuur aan toeristen en recreanten: ook mountainbikes zijn te huur. Met het V.V.V.-kantoor  vlak in de buurt, geeft dit een goede service aan de fietsende recreant. Nieuw in het pakket is de verhuur van quads. Deze 4-wielers worden verhuurd aan personen vanaf 16 jaar met brommerrijbewijs. Voor deze quads gelden dezelfde verkeersregels als voor scooters en een helm is dus verplicht.

Naast de showroom is er een werkplaats, magazijn, ontvangstruimte en kantoor. De werkplaats is ruim opgezet met een oppervlakte van ruim 70 m2. Hierin zijn fietstakels en een hefbrug voor brommers en scooters aanwezig. Ook het naastgelegen magazijn is ruim en overzichtelijk opgezet. 

Voor de (jonge) tieners is de nieuwe K3-fietslijn ook in Bakkeveen verkrijgbaar. De fietsen zijn voorzien van vele K3 logo's en kleuren. Ook losse accessoires zijn voorradig: K3 fietsmandjes (PVC), K3 kinderhelmen, K3 kinderbellen, K3 veiligheidsvlaggen, K3 Stabilo's, etc.

Hieronder en op de volgende pagina een foto-impressie van de opening.

 

Bolhuis Tweewielers openden hun nieuwe zaak op zaterdag 15 en zondag 16 maart met enkele aantrekkelijke openingsaanbiedingen. Zo maakte elke koper van een artikel minstens Ä 10,-- kans op een nieuwe fiets. Zondag tegen sluitingstijd vond de trekking plaats en gelukkige was Grietje Dijkstra, wonende aan de Douwel‚n in Bakkeveen. 
Op de foto overhandigt Willem Jan een bosje bloemen aan de winnares. De gewonnen fiets staat vlak achter hen.
Grietje woont met haar gezin sinds enkele maanden aan de Douwelan. De nieuwe fiets komt goed uit, want vanuit hun vorige woning kon ze wel kruipend naar de supermarkt (ze woonden er tegenover), nu is de supermarkt op fietsafstand. 

Op zaterdag 22 maart vond de overhandiging van de fiets plaats. Grietje gaf aan alleen in uitzonderingsgevallen nog met de auto te gaan winkelen en verder de fiets veel te zullen gebruiken.

Rechts een deel van het assortiment scooters.

 

Een 4-wieler in de 2-wielerzaak. Voor de verhuur ....

 

   
  Voor de kleintjes ....

klik hier voor vervolg.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 05-08-2004 15:51