sportveld
Home ] Up ]

 

Nieuw voetbalveld bij "Nieuw-Allardsoog" 

Zondagochtend 23 juni 2002 is het nieuwe sport- annex voetbalveld bij het conferentiecentrum Nieuw-Allardsoog in gebruik genomen. Dit gebeurde door een partijtje voetbal tussen buurtbewoners en relaties.

Conferentie en ontspanningscentrum Nieuw-Allardsoog is sinds enkele jaren gevestigd op de terreinen van de voormalige Volkshogeschool. Het voetbalveld ligt vlak tegen het natuurgebied "heide van Allardsoog" aan en is 4 km van het centrum van Bakkeveen verwijderd.

Het 14 ha grote landgoed bevindt zich op het drie provinciepunt van Groningen Friesland en Drenthe. Clubs, teams en bedrijven houden er hun cursus en (outdoor) training, terwijl families en vrienden in weekend en vakantie voor pure ontspanning gebruik maken van het landgoed. Nieuw Allardsoog beschikt over drie lodges (groepsverblijven) van 10 tot 80 personen. 

Hieronder volgt d.m.v. een 6-tal foto's een sfeerimpressie van de opening van het voetbalveld. Nu al vonden de deelnemers dat ze elke maand op de zondagochtend maar even een wedstrijdje zouden moeten spelen.

 

Overzicht sportveld. Vanaf het sportveld de Brasserie op de achtergrond.
De beker is zojuist door eigenaar Bert Zijlstra aan de aanvoerder van het winnende team uitgereikt.
 

voor meer informatie: www.nieuw-allardsoog.nl 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 21-09-2006 21:19