dartsC
Home ] Up ]

 

Eerste pagina foto-impressie Bakkeveen Open 2003
Reageren?: klik hier.
 
De ingang van eetcafé "De Dwaler" als de eerste ronde er tegen 21:15 uur bijna opzit. De helft van de deelnemers ligt er dan uit.

 

 

 

Tussen 18:30 en 19:30 is het een drukte van belang bij de inschrijving. Namen die verkeerd zijn gespeld, mensen die zich laten vervangen en natuurlijk de late inschrijvers: ze kunnen er nog net bij. In totaal 124 deelnemers. Organisator Ronald Fokkema heeft alles goed voorbereid, waardoor er op tijd (19:30 uur) kan worden begonnen.

 

Een van de 8 deelnemers van de Dartclub uit Norg.

 

Echt professioneel gekleed kwam "Dikke Wille" met een afvaardiging van 10 personen uit buurdorp Haulerwijk.

 

Nog vlak voor de wedstrijd ontworpen en geschilderd: de shirts van 2 Bakkeveenster deelnemers. Links de altijd enthousiaste Siebolt Prins in gesprek met hoofdscheidsrechter Eelke de Groot en rechts Jappie de Jong op de rug gezien. De dames vertelden er al een hele middag plezier van te hebben gehad.

 

Club 26 van Eetcafé De Dwaler. Ook het 6-tal uit Donkerbroek wilde volgend jaar in tenue verschijnen: denken ze dat ze nog verder komen dan de kwart-finale van 2003. 

De winnaar van Bakkeveen-2003 blijkt in het geheel geen lid van welke dartclub dan ook te zijn en ook niet in tenue....

 

Vanaf 18 uur waren deelnemers al bezig zich op te warmen. Of dat echt helpt? De latere kampioen was op dat moment gewoon aan het werk.

 

 

klik hier voor vervolg.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster info@bakkeveen.nl                        bijgewerkt: 23-02-2003 15:06