darts_2004
Home ] Up ]

 

uitslag

Foto-impressie Bakkeveen Open 2004

 
Ruim voor 7 uur is de organisatie bezig met de voorbereidingen. De dames van de inschrijving zitten er klaar voor.

 

 

De warming-up in de bijzaal, waar 5 borden zijn opgehangen. Let op: de persoon in de grijs/blauwe trui midden op de foto is nu aan het ingooien, maar komen we later zeker nog tegen (Vincent Oosterkamp).

 

Nog iemand die we "toevallig"voor aanvang hebben vastgelegd. Jimmy Hut uit Haulerwijk schrijft zich in. Links telt hij de 5 euro's uit en rechts heeft hij net z'n lotnummer voor de plaatsingslijst getrokken ("kon minder").

 

Deel van de zaal voor aanvang van de wedstrijden.
Overzicht van de 5 dartsborden in de bijzaal. Op het moment van de (flits van de) foto hoeft er gelukkig niemand te werpen.
Pauze; op de voorgrond "crisis"-overleg bij leden van "Dikke Wille" uit Haulerwijk. Twee clubgenoten moesten tegen elkaar en daarbij verloor coryfee Hilco Popkema het van nieuwkomer Jimmy Hut.

Maar ook goed nieuws: na een 1-2 achterstand dringt ook in De Dwaler het nieuws door dat Heerenveen in de slotfase met 3-2 heeft gewonnen van PSV !

 

Hoofdscheidsrechter Eelke de Groot bezig de uitslagen van de wedstrijden te verwerken.
Tijdens de halve finale foto van grote afstand: Jimmy Hut verwijdert de darts.
Tijdens de halve finale: Vincent Oosterkamp heeft zojuist een leg in de wacht "gesleept". Teller Jaap de Jong geeft aan dat de leg gewonnen is.


Na afloop: exploitant Ronald Fokkema (rechts) van eetcafé De Dwaler bedankt Eelke de Groot voor de leiding van Bakkeveen Open 2004.

 

 

De winnaar van Bakkeveen Open 2004 is Vincent Oosterkamp (17 jaar) uit Oosterwolde geworden. Na een zeer voorspoedig verlopen basisschool is Vincent 2e jaars student op het CIOS in Heerenveen. Z'n eigenlijke sport is voetbal: hij speelt bij de A's van DIO-Oosterwolde. Vincent nam voor de 2e keer deel aan het Bakkeveen Open. Vorig jaar haalde hij de kwart-finale net niet door verlies in de partij tegen Bakkeveenster Folkert van der Wal.
Aan tafel andere leden van de familie van de Renault dealer uit Oosterwolde. Vincent aan z'n eerste biertje van de avond.
Rechts: de overhandiging van de wissel"beker". Vader Oosterkamp mag wel ruimte in de autoshowroom vrijmaken.

De winnaar met de beker, bloemen en vooral de € 300,--.

 

Jimmy Hut (2e) feliciteert kampioen Vincent met het bereiken van de eerste plaats.

 

Jimmy dart nu 2 jaar (heeft gewoon aanleg).
Dat hij niet eerste is geworden? 's ochtends als timmerman om kwart voor 5 op en pas 's avonds om half zes weer thuis. Trainen wordt dan lastig.

 

Vergroting van een foto ontvangen? Stuur een e-mail naar de webmaster. Geef wel even de naam van de foto door (klik met de rechtermuistoets op de foto en dan "eigenschappen". Je krijgt dan de naam van de foto te zien.)

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster info@bakkeveen.nl                        bijgewerkt: 22-02-2004 13:51