dubbel_2004
Home ] Up ]

 

dubbel_2003
dubbel_2001

Club kampioenschappen dubbel 2004
dames en heren

Nadat, zowel bij de dames als bij de heren, 8 dubbels elkaar in 2 poules hadden bestreden in een voorronde, volgde in het weekend van 9 en 10 oktober de finale.
Zaterdag 9 oktober werden de kruisfinales gepeeld om uit te maken welke teams op zondag 10 oktober elkaar zouden tegenkomen in de 'echte' finale.

Bij de dames streden Ria/Christien tegen Sietske/Emie om de twee hoogste plaatsen. Qua spel werd het helaas een teleurstellende finale. De eerste set ging toch wel wat verrassend naar Sietske/Emie met maar liefst 6-1. Daarna vonden Ria/Christien het welletjes en wonnen overtuigend de volgende twee sets en werden derhalve de nieuwe clubkampioen bij de vrouwen. Vorig jaar kwam deze titel ook al in handen van Ria, deze keer in combinatie met de verhuisde Jutta. De eindstand bij de vrouwen:
1 Ria/Christien
2 Emie/Sietske.
3 Willy/Judith.
4 Meriam/Anneke.
5 Tiny/Monica.
6 Tineke/Baukje.
7 Bauwina/Annemarie.
8 Akke/Alie.

Bij de mannen mochten Wouter/Redmar en Jan/Roy uitvechten wie zich clubkampioen 2004 mocht noemen. Dit werd uiteindelijk het jonge duo Wouter/Redmar. Nadat de jonkies, Redmar 15 en Wouter 18 jaar, in de eerste set duidelijk hadden gemaakt wat hun bedoeling was, 6-1, kwam de routine Jan en Roy te hulp en konden zij de tweede set na een tie-break naar zich toetrekken. De derde set ging lang gelijk op maar Wouter/Redmar wisten deze door een paar goede laatste games toch te winnen. Jacob en Sjoerd konden helaas door ziekte hun titel niet verdedigen.
De volledige uitslag:
1 Wouter/Redmar.
2 Jan/Roy.
3 Pieter/Michel.
4 Gjalt/Appie.
5 Klaas-Jan/Harm
6 Ronald/Andries.
7 Sjors/Sybrand.
8 Hans/Sicco.

 

Het publiek wil niets missen van de spannende herenfinale. Vooral de familie Noordman was in grote getale aanwezig, en het heeft geholpen. Zoon Wouter won samen met Redmar Bosma de herenfinale
 
Ook deze supporters zijn duidelijk op de hand van de aanstormende jeugdige talenten Wouter en Redmar.
Ria en Christien nemen uit handen van toernooileider Jan de Haan de eerste prijs in ontvangst.
De champagne zal uit de flessen van Wouter en Redmar later rijkelijk vloeien.
De kampioenen en nummers 2 bij elkaar. Staand van links naar rechts: Redmar, Wouter, Roy, Jan, Sietske, Emie. Gehurkt: links Ria en naast haar Christien.
 

De kampioenen bij de dames en de nummers 2: Ria-Christien (kampioen) en Sietske en Emie.

De kampioenen bij de heren en de nummers 2: Wouter-Redmar (kampioen) en Roy en Jan.
 tekst en foto's: Sybrand Bosma  
 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 16-10-2004 21:02