nacht_2004
Home ] Up ]

 

 Nazomernachttoernooi
(2004)

Het nazomernachttoernooi was ook dit jaar weer een groot succes. De weergoden waren ons kennelijk goed gezind. Wij hebben het droog getroffen op 28 augustus en dat mag bijna een wonder heten gezien de hoeveelheid regen die de afgelopen tijd is gevallen (en nog valt).
De banen van Bakkeveen liggen er dan ook echt prachtig bij, rondom alles groen en een prachtige volle maan die ons de hele avond toelachte.
Het terras was weer heel gezellig gemaakt, de schitterende nieuwe parasol is een blikvanger en samen met de sfeerverlichting zag het er reuze gezellig uit. Grote hilariteit toen Jan de Haan helemaal verkleed aankwam (als militair in vol tenue, gecamoufleerd en wel). Hij viel bijna niet op tussen al het groen, zeker als hij weer een bal uit de bosjes moest halen die iemand over het hek had geslagen.

22 leden hadden zich opgegeven voor dit evenement. Dat betekent dat er veel getennist kon worden, maar er was voldoende tijd over om tussendoor lekker te eten en te drinken.
Slagerij Van Eik had weer voor heerlijk gemarineerd vlees gezorgd en een aantal vrijwilligers heeft zich weer ingezet voor het maken van de salades.

Behalve dat het er prachtig uitzag was het ook allemaal erg lekker!
Er werd al met al best fanatiek getennist, we waren aardig aan elkaar gewaagd en zo ontstonden er leuke partijen om naar te kijken.
Dat het gezellig was blijkt wel uit het feit dat om ongeveer 4.00 uur 's nachts de laatste 'plakkers' naar huis gingen.
Volgend jaar gaan we dit zeker weer herhalen en hopelijk geven zich dan wat meer mensen op, want het blijft 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd'. Bovendien lijkt het ons leuk om dan allemaal verkleed te komen (goed voorbeeld doet goed volgen), dus je hebt een jaar de tijd om te bedenken hoe je je gaat vermommen (en dus niet als tennisser)!

Tot volgend jaar!

(foto's Jenny Hoogland)

  "Daar komen de schutters". Jan de Haan had gehoor gegeven aan een zeer voorzichtige oproep in kleine kring om verkleed te komen. Volgend jaar iedereen verkleed !
De buren van de Kleasterkamp praten even bij.
Gert en Christien.
"Het swingt de pan uit".
Gert en Onno proberen de barbecue aan te krijgen.
Judith bezig met de voorbereidingen.
Tijdens de eerste wedstrijden schijnt de zon nog .......
 

 

 

 

 

 

 

 

 

(foto's en tekst:
Jenny Hoogland)

 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 08-09-2004 21:53