Nieuwjaarstoernooi 2005
Home ] Up ]

 

Nieuwjaarstoernooi 2006

Zaterdagavond 7 januari 2006 werd met het traditionele nieuwjaarstoernooi het nieuwe tennis jaar ingeluid, hoewel de banen pas eind maart weer opengaan.

Deze keer wat minder deelnemers (slechts 18), maar dat komt natuurlijk het aantal tennisminuten ten goede op de 2 banen van de Steegdenhal te Appelscha.

Hieronder een korte impressie (foto's Judith Schaepman).

Terwijl er 8 personen aan het tennissen zijn, kan de rest in de kantine commentaar geven op het getoonde spel.
 
Sjoerd in afwachting van de ralley.
 
Prijswinnaars Jacob Drent en Judith Schaepman
Roy Witte wint de 2e prijs en toont de inhoud van het prijzenpakket.
 

 

Nieuwjaarstoernooi 2005

Op 8 januari is het eerste toernooi van het jaar weer gespeeld in de tennishal van Appelscha. Er hadden zich 18 personen voor opgegeven. Om kwart voor 7 was iedereen er om eerst eens elkaar het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar en om 19.00 uur konden we los.

Het was goed georganiseerd, leuke afwisselende teamsamenstelling. Er waren ontzettend leuke partijen, vonden zowel de tennissers als de toeschouwers. Er zijn heel wat partijtjes gespeeld van 20 minuten en tussendoor hadden we de tijd om even gezellig wat te drinken en bij te kletsen. Om middernacht vonden we het welletjes en werden de prijzen uitgereikt die weer zorgvuldig door onze VCL uitgezocht waren.

Theun Zwart en Akke Maring kregen beiden een poedelprijs. Tineke Luinenburg en Sicco v.d. Mei hadden elk een 2e prijs en Gjalt Veenstra en ja, je leest het goed, Willie van der Meulen hadden beiden een 1e prijs. Daar moest toch minstens nog éénmaal op getoast worden!

Zie de foto's voor een impressie (er is overigens echt getennist, maar díe foto's zijn helaas mislukt. Er was er één die er mee door kon dus die heb ik er toch maar bij gedaan als bewijsstuk!)

Jenny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tot de laatste vertrekt ....
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 21-01-2006 15:43