Bakkeveen_3
Home ] Up ]

 

Bakkeveen-3 kampioen 2004

Met slechts 2 wedstrijden verlies in de competitie 2003-2004 is Bakkeveen-3 vandaag (9 mei 2004) kampioen geworden. Vanochtend moest er nog 1 punt gehaald worden (net als SC Heerenveen later in de middag om Europa in te mogen).

Om het kampioenschap de nodige luister bij te zetten liet men na vele glaasjes de huifkar van manege "De Waldrane" aanrukken. En ...... nog 4 nachtjes slapen tot het begin van de viering van het 75-jarig bestaan.

De spelers van Bakkeveen-2 vonden dat ze ook in de feestvreugde hadden mogen meedelen wegens hun steun, maar helaas.

Een teamfoto ontbreekt helaas nog. Hieronder een impressie van de aanloop naar en de rondrit zelf halverwege de middag.

 

Maar liefst18 spelers bleken vandaag aanwezig bij de laatste wedstrijd. Alle blessures en andere smoezen werden vergeten: iedereen was er gewoon om het kampioenschap mee te maken. Tevens is deze scène een opwarming voor de viering van Bakkeveen 75 jaar.

 

Als de huifkar arriveert, willen de mannen maar niet naar buiten. Een vader stuurt z'n kind vast vooruit met de kleding.

 

En daar komen ze dan: richting huifkar. Het krat bier mag voor de lange tocht van een half uur natuurlijk niet ontbreken.

 

De dames vormen de erehaag bij het beklimmen van het trappetje van de huifkar.

 

Nu voorzichtig over het krat bier heen, Willem, en de bossen bloemen een goed plekje geven.

 

Vertrek vanaf het sportcomplex aan de Mjûmsterwei.

 

Plaatjes in het centrum ..........
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 09-05-2004 18:29