C_2002
Home ] Up ]

 

C's voetbal kampioen 2002

Vanmiddag, zaterdag 11 mei, moesten de C's van Bakkeveen nog een verplichte nummer spelen. Ze waren al kampioen, maar tegenstander ODV uit Wijnjewoude wilde de overwinning behalen. 

Bakkeveen had het erg moeilijk. Volgens de kenners langs de kant had Bakkeveen gemakkelijk met 7-0 kunnen verliezen. Zo erg werd het niet. Hieronder een paar foto's van het slot van de wedstrijd en de huldiging meteen daarop volgens. Een foto op originele grootte? Stuur even een e-mail naar [email protected] en geef aan om welke foto het gaat.

 

De zoveelste kans van Wijnjewoude (ODV) wordt door een Bakkeveen speler tegen gehouden (de bal is net boven de heup te zien). 

 

Bijna tegen het einde maakt Bakkeveen nog gelijk 1-1. Dit doelpunt was behoorlijk omstreden: de grensrechter stond al een tijd met de vlag te zwaaien wegens buitenspel, maar dit werd door de scheidsrechter niet opgemerkt en later ook niet overgenomen. Of de foto is net de gelijkmaker gescoord. Bakkeveen blij en ODV de pest in.
Bakkeveen bijna voltallig in de verdediging geweest en breekt nu uit.

 

Uitreiking van de bloemen door enkele moeders meteen na afloop van de wedstrijd. Nee, het is niet de bedoeling de foto in het doel te maken.
De kampioensfoto van 2002:
Van links naar rechts:
boven: leider Sijtze Bouma, Jorik Gooyer, Mustafa Akbari, Jeen Kootstra, Sjoerd van der Veer, Mark Dijk, Mark Bakker, Jan Willem Haisma, leider Johan Bakker
midden: Emir Dzinic, Wouter Wekema, Piet Melles, Alwin Meijer, Maurits Flapper
voor: Marco Bouma, Remco
op de foto ontbreken: Redmar Bosma en Berend Tillema.

komen en gaan van de C's in 2002

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 09-04-2006 15:03