2002_knvb_b
Home ] Up ]

 

KNVB-voetbaldagen Bakkeveen 2002

Impressie dinsdagmiddag 9 juli 2002 rond het middaguur (groep 8-11 jaar.)

pagina 2 van 7

Alle foto's op deze en de andere pagina's zijn verkleiningen of delen van het origineel. Het origineel kan worden opgevraagd door een e-mail te zenden aan info@bakkeveen.nl . Vermeld even om welke foto het gaat (je komt achter de naam van de foto door met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan "eigenschappen" te kiezen). Deze service is gratis.

Eventuele reacties op de voetbaldagen graag in het gastenboek: klik hier.

De tweede week begint met fantastisch weer. Zowel maandag als bijna de gehele dinsdag is het lekker warm en droog. Er wordt maandag en dinsdagochtend fanatiek getraind. Dinsdagmiddag wordt het naastgelegen zwembad bezocht. (na afloop blijkt dat het alleen woensdagmiddag pokke weer was).

Dinsdagmiddag 9 juli iets voor 13 uur op het voetbalveld voor de kantine. Nog een paar minuten en dan is het tijd voor de warme hap voor deze 110 jeugdige voetballers. 

 

Om precies 1 uur gaat de bel en kan het eten worden gehaald. Groep voor groep roept leider Coos van Kooten de jongeren naar binnen. 

Twee warmhoudbakken met aardappelen, specieboontjes, worst en jus stond deze middag op het menu.

Ook de leiders en trainers eten met de jeugd mee. De hele dag is er ranja, sinaasappels, bananen en appels gratis af te halen.
Voor vervolg klik hier.
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster info@bakkeveen.nl                        bijgewerkt: 09-04-2006 15:10