2002_knvb_d
Home ] Up ]

 

KNVB-voetbaldagen Bakkeveen 2002

Impressie dinsdagmiddag 9 juli 2002 rond het middaguur (groep 8-11 jaar.)

pagina 4 van 7

Alle foto's op deze en de andere pagina's zijn verkleiningen of delen van het origineel. Het origineel kan worden opgevraagd door een e-mail te zenden aan info@bakkeveen.nl . Vermeld even om welke foto het gaat (je komt achter de naam van de foto door met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan "eigenschappen" te kiezen). Deze service is gratis.

Eventuele reacties op de voetbaldagen graag in het gastenboek: klik hier.

Na het eten zelf afwassen. Met 5 teilen vol zeepsop is het afwassen van bord en bestek snel gepiept.

 

De vrijwilligers beginnen met opruimen. Na een klein uurtje werken ziet alles er weer spic en span uit.

 

De kinderen gaan vanmiddag naar het zwembad (voorzover ze een zwemdiploma hebben); dus snel even omkleden. Hier een blik in de "Feijenoord" tent.

 

[Hierboven]
Het zwembad ligt om de hoek: minder dan 5 minuten lopen. In een grote colonne zijn hier de 110 voetballertjes op weg naar het zwembad. Het is warm weer (bijna 25 graden), maar wel bewolkt. Gelukkig regent het deze middag, tegen de verwachting in, niet.

[rechts] 
Terwijl het zwembad volloopt heeft de vrijwilligersploeg van de voetbalvereniging zelf ook net de aardappelen en sperziebonen achter de kiezen.

En dan wordt er na 4 uur gestreden om de eerste plaats in de groep bij het penaltyschieten en de shoot-out. De groepswinnaars plaatsen zich voor de tussenronde op donderdagmiddag. Vervolgens blijven er nog drie toppers over voor de eindstrijd op vrijdagmiddag.
 

Voor vervolg: klik hier.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster info@bakkeveen.nl                        bijgewerkt: 09-04-2006 15:10