2002_knvb_e
Home ] Up ]

 

KNVB-voetbaldagen Bakkeveen 2002

Impressie donderdag 11 juli 2002 rond een uur of 11 (groep 8-11 jaar.)

pagina 5 van 7

Alle foto's op deze en de andere pagina's zijn verkleiningen of delen van het origineel. Het origineel kan worden opgevraagd door een e-mail te zenden aan info@bakkeveen.nl . Vermeld even om welke foto het gaat (je komt achter de naam van de foto door met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan "eigenschappen" te kiezen). Deze service is gratis.

Eventuele reacties op de voetbaldagen graag in het gastenboek: klik hier.

 

Vandaag is het donderdag (ruim 11 uur) en is het goed weer. Alle zware buien trekken, hoe bestaat het, om Bakkeveen heen. Er kan dus gewoon worden getraind en gespeeld. Het was de voorgaande woensdagmiddag wel anders: constant regen. Voetballers zijn niet van zout: dus wordt er dan normaal doorgetraind. Dus donderdag veel was aan de lijn: zowel in als buiten de tenten. Op de rechterfoto een blik in een tent en daarachter is nog een tweede tent te ontwaren.

 

Zelfs al een speciaal shirt met als tekst "voetbalkamp Bakkeveen 2002".

 

Vanaf het dak van het voetbalcomplex een overzicht over de 8 tenten waarin de groepen slapen. De tenten zijn d.m.v. een hekwerk van de omgeving afgesloten, zodat de enige toegang in het oog kan worden gehouden.

 

De hele dag ranja drinken: bidons vol gaan er door. Daarnaast zijn er bijna de hele dag appels, sinaasappels en bananen voor de kinderen. Ook is er constant een fysiotherapeut (verzorger) aanwezig. Vooral voor de voetballertjes die niet al te vaak trainen geeft een week inspanning wel eens kramp of andere blessure. Op de foto is na een korte behandeling de AJAX-speler weer snel op de been.
[foto links]
Tegen 12 uur is dit groepje aan het koppen: proberen de bal zolang mogelijk van de grond te houden. Co÷rdinator Coos van Kooten maakt video-opnames voor een instructievideoband voor het voetbalspelletjescircuit "Soccergames".
 

Voor vervolg: klik hier.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster info@bakkeveen.nl                        bijgewerkt: 09-04-2006 15:10