jeugd_jan_2005
Home ] Up ]

 

Toernooiochtend jeugd op zaterdag 15 januari 2005

Zaterdag 15 januari 2005 werd het 4e jeugd circulatievolleybaltoernooi van seizoen 2004-2005 gehouden; ditmaal te Ureterp. De kleine sportzaal was gehuurd, zodat de zaal wel vol was, maar verder geen problemen met de organisatie. Het aantal deelnemers is stijgende, zodat het speelschema maar net paste. De jongste kinderen zijn 5, terwijl de oudsten tegen de 14 jaar zijn. De teamgrootte is meestal 4 a 5 personen.

In de sporthal waren 6 velden uitgezet, waardoor er van 9 tot 14 uur gespeeld moest worden. De teams hoeven maar ongeveer de helft van deze tijd aanwezig te zijn om de gemiddeld 4 wedstrijden van elk een kwartier te spelen. Hieronder een foto impressie. Bakkeveen had maar liefst 11 teams op de been.

De resterende toernooien (altijd op zaterdag tussen 9:00-11:30 of 11:30-14:00 uur):

  • 5 februari 2005 in Buitenpost,
  • 12 maart 2005 in Bergum en
  • 9 april 2005 in Surhuisterveen (slottoernooi).

Hieronder een foto impressie van het toernooi op zaterdag 15 januari in Drachten.

Ook eens een spannend circulatietoernooi bijwonen? Kom langs in de sporthal van de hierboven genoemde plaatsen. Circulatievolleybal geeft veel beweging en spanning voor kinderen en toeschouwers: het is een zeer beweeglijk spel geworden. Er wordt in 6 klassen gespeeld: elke klasse heeft z'n eigen moeilijkheidsgraad en spelregels.

Foto op ware grootte? Stuur even een e-mail naar [email protected] en je ontvangt gratis de originele foto per e-mail (gratis). Vermeld wel even om welke foto het gaat !

 
 
 
Ondanks de sprong een mislukte actie: de bal springt weg.
 
 
Het Bakkeveen-11 team bestaat uit de allerjongste leden. Trainer/coach Jeen Bouma helpt de kinderen in het veld met de juiste opstelling en uitleg van de spelregels.
 
 
De bal gevangen: voor de allerkleinsten. Coach Jeen Bouma volgt de strijd gespannen.
Redelijk volle tribunes in Ureterp.
Nog even vertellen waarom het goed ging ....
Na een spannende wedstrijd .....
 
Begeleidster Nathalie Meijering applaudisseert voor haar team.
Deze dames hebben blijkbaar hun wedstrijd gewonnen.
   
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 15-01-2005 22:25