kerstverlichting
Home ] Up ]

 

kerst_B
kerst_C
Op deze en de onderliggende pagina worden enkele foto's getoond van de kerstverlichting in Bakkeveen van kerst 2000. 
De opnames zijn van zaterdagnamiddag 16 december 2000 in de avond schemering. Als je goed kijkt, zijn op sommige foto's nog de contouren te zien van de achterliggende gebouwen. Op de laatste pagina, zijn de meeste foto's van 25 december. Er is toen een klein beetje sneeuw gevallen.

De "Aldjiersploeg" heeft dit jaar weer 3 kerstbomen geplaatst en 13 verlichting armaturen over de vaart. Ook de Duerswaldmerwei en Mjumsterwei hebben elk 1 welkomst verlichting over de straat.
Op de laatste pagina is te zien dat ook de hemel verlichting "zelf" prachtig kan zijn.

Hieronder het aanleggen van de stroomvoorziening naar de kerstboom in het centrum op zaterdag 9 december 2000. Van links naar rechts zijn bezig: Joeke de Jong, Wolter vd Ley (in de boom), Janneke van Gorkum, Jellie Hoekstra en Theo van Dekken (foto: Willem Dolstra) Een groene kerstboom bij fam. Bijker aan de Mjumsterwei en daaronder de versierde Bijekoer.
 
Een verlichte kerstman in de tuin van de fam. Jeeninga aan De Kreilen.

Een close-up van een armatuur van de vaartverlichting. Op de achtergrond Food Planet De Kolk.Gezicht vanaf centrum richting noorden.


Foto genomen vanaf Weverswal richting centrum. Aan de hemel zijn nog lichte vlekken te ontwaren.
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 24-07-2006 14:16