waldklank
Home ] Up ]

 

nij_begjin
dunsjongers
De Bakkeveenster JŻn zaterdag 24 november 2001

Hieronder en op de 2 onderliggende pagina's volgt het verslag van het jaarlijks culturele gebeuren in Bakkeveen.
De Bakkefeansters waren in grote getale naar Dķndelle gekomen: de zaal was tot de laatste staanplaats bezet! Maar wat wil je ook met zoín gevarieerd programma: 

Het optreden van De W‚ldklank o.l.v. Johannes Reijinga: Om een goed beeld te schetsen van de technische mogelijkheden had de W‚ldklank in het eerste gedeelte gekozen voor een gevarieerd repertoire. Hierbij werd duidelijk dat het aloude spreekwoord ďOefening baart kunstĒ nog steeds opgaat. Dat vorderingen snel kunnen gaan bewees Lisanne Rietveld met haar Trombonesolo. Het optreden van Mendelt Tillema , Lennard Rietveld, Mark Kok en Janina Wouda gaf aan dat er veel jong talent aanwezig is. In het tweede gedeelte kwam het populaire genre aan bod. Met veel enthousiasme werden de werken uitgevoerd. Gezien het applaus viel dit bij het publiek uitstekend in de smaak.

Hieronder enkele foto's van het optreden van De W‚ldklank. 

 

Op de 2 foto's hiernaast:
  • links Mendelt Tillema en 
  • rechts Lennard Rietveld

Beiden zitten 2 maanden op de muziekschool en kunnen, ondanks de zenuwen, nu al optreden voor een zaal vol publiek !!


Twee nieuwe leden die nu bijna volledig mee kunnen draaien in de 20 personen tellende groep. Links Mark Kok en rechts Janina Wouda bezig met een muzikaal duet en gadegeslagen door de overige leden.

Op de foto hieronder zit Gerben Haisma achter het spiksplinter nieuwe drumstel.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 09-04-2006 15:33