markt_2000
Home ] Up ]

 

Kerstmarkt 2000

C.B.S. Betrouwen

Op 10 december 2000 is de 2e kerstmarkt van C.B.S. Betrouwen gehouden. De eerste markt (in 1999) vond plaats op zaterdag overdag. Ditmaal op vrijdagnamiddag en avond vanaf 16 uur.

De medewerksters van de markt waren allemaal in Charles Dickens stijl gekleed !!

Om 4 uur 's middags was het meteen erg druk. Bijna alle zelf gemaakte kerstversiering was om 6 uur al verkocht. Alleen her en der waren toen nog enkele restanten verkrijgbaar. Men was vlak na de herfstvakantie al begonnen met de voorbereidingen en productie. Achteraf had bekeken had er dus nog meer omzet gehaald kunnen worden. 
Voor iedere bezoeker was er gluhwein en een kaarsje.

Op deze pagina alvast een aantal foto's die rond 8 uur 's avonds zijn gemaakt. De organisatie maakte toen al voorbereidingen om op te ruimen. De meeste goederen waren verkocht en voor de mensen buiten werd het toch een beetje koud. En ook waren bijna alle bezoekers toen al geweest.

Binnenkort worden foto's van de opening en het middag gebeuren verwacht. (deze zijn beloofd, maar nooit gekomen)

Op bovenstaande foto's laat Sybrand Bosma zien hoe je zelf kaarsen kunt maken. Ook de kinderen mochten hun eigen kaarsen maken in diverse kleuren, waaronder de sneeuwbal kaars.
 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 22-04-2006 23:32