bricquebec
Home ] Up ]

 

Bricquebec presenteert nieuw album

Vrijdagavond 11 oktober 2002 is onder grote publieke belangstelling in Dúndelle te Bakkeveen het nieuwe album van de van origine Bakkeveenster popgroep Bricquebec gepresenteerd. Het album kreeg de titel "Hjoed" mee. Het eerste exemplaar zou aan burgemeester (en fan) Sicco Helldoorn worden overhandigd, door het overlijden van prins Claus stond het protocol dit echter niet toe. De eerste CD werd nu uitgereikt aan producer Sytse Broersma. 

Het album "Hjoed" bevat 11 popnummers o.a. :Hjoed, de Tiid, Flotsje, twa Minuten, Thus by dy, op nei, Somstiiden.

Bricquebec is in 1986 opgericht. De formatie Bricquebec bestaat uit de volgende leden:

  • Else van der Greft: zangeres
  • Gert Scheffer: gitaar
  • Marius Bamberger: bas
  • Simon Voogd: drums 
  • Jan Roorda: toetsen 

De zaal van Dúndelle was helemaal vol met bijna 300 belangstellenden. De CD's zijn inmiddels bij de platenzaken verkrijgbaar.

Voor meer informatie zie fan-site: www.bricquebec.tk (tip!) en www.bricquebec.nl (under construction).

Of stuur een e-mail naar [email protected] of [email protected] 

 

Een ruim 2 uren durend optreden van Bricquebec in Dúndelle. De aanwezigen waren zeer enthousiast, zodat in de nabije toekomst vast nog wel een optreden plaats zal vinden.
Rechtsboven Wim Bloemendaal (bekend van VPRO radio) met een persiflage op Friese muziek alvorens de uitreiking van de eerste CD aan Sietse Broersma (linker foto) wordt uitgereikt.

Tot vreugde bij de leden van Bricquebec werd 1 van de verlote CD's gewonnen door fans uit Rotterdam. 

Presentator Klaas Tulp zorgde voor een vlot verloop van de avond.

Om iets na 23 uur zou het optreden afgelopen zijn. Maar door de enthousiaste reacties uit de zaal werd het uiteindelijk iets na middernacht toen de laatste tonen van "Dyn Stapke" wegstierven. Op beide bovenstaande foto's de huldiging en bloemen na het eerste optreden, wat iets na 23 uur was afgelopen.

Op de linker foto van links naar rechts: Jan Roorda, Klaas Tulp (presentator), Simon Voogd, Gert Scheffer, Else van der Greft, Marius Bamberger.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 22-04-2006 23:34