kerstverlichting
Home ] Up ]

 

prijsvraag

Kerstverlichting 2002

Voor de prijsvraag van particuliere verlichting: zie onderliggende pagina (klik hier).

Sinds begin december zorgen de verlichtingsbogen over de vaart weer voor een sfeervol aanzien van Bakkeveen. Dit jaar zijn er 5 extra bogen gehuurd. Alle spankabels voor de 20 bogen zijn nieuw gekocht alsmede extra elektriciteitskabels. Deze uitgaven werden mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Van Wijnen, Van der Wiel, Kobus installatiebedrijf (Garijp), Huisman makelaardij (allen betrokken bij nieuwbouwplan De Singels), El Rio Drachten, Actifood en Zuidema Hovenier uit Bakkeveen; en alle particuliere schenkers uit Bakkeveen. Allen hartelijk bedankt voor de bijdrage.
De verlichting wordt rond maandag 6 januari weer verwijderd. 
Ook dit jaar is er helaas geen vuurwerk: door nog strengere overheidsmaatregelen is dit financieel niet haalbaar. U kunt uw eigen "sterretjes" natuurlijk wel meenemen naar De Brink. Eetcafé De Brink is open vanaf 0.30 uur.
De Oudejaarscommissie.

Al op 15 november werden door een groep vrijwilligers de spandraden voor de 20 lichtbogen op tussen de bomen vastgemaakt.

 

Op zaterdag 8 december worden door Plaatselijk Belang en assistenten 3 kerstbomen in Bakkeveen geplaatst. Op de foto's de plaatsing van de boom in het centrum. Op de rechterfoto brengt kapster Alie koffie naar de harde werkers.

 

De kerstboom in de avondschemering.

 

 

Niet bedoeld als versiering, maar de verbouw van de voormalige Kopak supermarkt tot Tweewielerbedrijf zal het dorp opsieren.

 

 

En misschien nieuwe foto's als er voldoende sneeuw ligt ......... 

tot en met 5 januari 2003 nog nauwelijks sneeuw.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 22-04-2006 23:34