medio_maart
Home ] Up ]

 

Zondag 16 maart 2003:   Zomer ?

Het was weer echt voorjaars"druk" in Bakkeveen op zondag 16 maart. De zon schijnt al dagen achtereen en dat is vandaag, zondag niet anders. Bijna geen wind en temperaturen in de middag rond de 12 graden. In de bossen is het heerlijk toeven en ......... natuurlijk op de terrasjes in de zon.

Hieronder een foto-impressie.

 

In het centrum van Bakkeveen: in de zon en luwte: lekker zitten op het terras van eetcafé De Brink.

 

Het krokusveld in de berm nabij de basisscholen staat weer in bloei. 

 

Er waren weer veel wandelaars in de "duinen" en heide velden aan de oostzijde van Bakkeveen. De parkeerplaatsen waren weer overvol; er stond een rij auto's langs de straat geparkeerd.

Ook de voetbal"kraker" Bakkeveen-Makkinga trok veel publiek. De eindstand van de nr 4 tegen de nr 2 bleef bij een puntendeling: 3-3. Volgens kenners mocht Bakkeveen niet ongelukkig zijn.

Hierboven het terras van eetcafé "De Dwaler".

 

De kiosk van het zwembad was open. Maar het zwembad gaat pas in de laatste week van april open. Ook voor het doolhofpark was het seizoen nog niet begonnen: pas op 29 maart (nog 2 weken). In het centrum hebben 4 personen bezit van het bankje op de Brink genomen. Er is veel verkeer, dus genoeg te zien.

 

In de voortuin van de Slotplaats: allemaal plateautjes waar maandag 17 maart in het kader van een kunstproject van Opsterlandse basisscholen kunstwerken van basisschool leerlingen geplaatst zullen worden.

 

En ...  even later een colonne van 5 ruiters komend uit de Slotsingel.

 

 

In de rij voor softijs bij Food Planet "De Kolk". En dan even aan de zonzijde zitten.

 

Een deel van het terras van Jodel Lowina.

 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 24-07-2006 13:51