langstedag
Home ] Up ]

 

Vlooienmarkt van zaterdag 18 juni 2005

Het weer: wqarm met 25 graden na een druilerige zaterdag. Het weer is eindelijk geen belemmering om de markt te bezoeken. Maar hoeveel er daadwerkelijk zullen komen. We herbben geen flauw idee: het is een extra markt en de campings in en rond Bakkeveen zijn nog niet echt vol.

In alle vroegte zijn er ongeveer 15 standhouders. Tot 6 uur gaat het heel langzaam. De zon komt al snel boven de bomen uit, maar nog steeds weinig standhouders. Daarna komt er een grote stroom standhouders: bijna iedereen komt tussen 6 en 6:30 uur. Daarna wordt het weer wat rustiger tot om ongeveer 7:30 uur de laatste binnenkomt.

Uiteindelijk tellen we 227 standhouders. Het was niet druk met publiek; alhoewel de parkeerplaats anders deed vermoeden. Volgens ingewijden waren veel mensen in het eigen dorp gebleven vanwege de dorpsfeesten die er dit weekend in overvloed waren. De handel was dientengevolge over het algemeen matig.

Volgende markt: de zaterdag 2 juli  (tot 13 uur).

Hieronder enkele foto's van de markt van 18 juni 2005

 
 
Iemand met een ronde tafel op de rug op weg naar de auto. De tafel fungeert ook als zonnescherm.
 

Beladen weer naar huis.

Gelukkig is het niet ver lopen naar de auto.

Deze en onderstaande foto's zijn van Martijn vd Vaart.

Een sterk ingezoomde foto vanaf het parkeerweiland.

Het parkeerweiland kon deze markt weer worden ingezet; ook op het achterliggende 2e weiland is nog een rij auto's geparkeerd.
 
   
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 23-06-2005 22:29