juni
Home ] Up ]

 

Markt juni 2007
2 juni 2007

Alweer van de 4e opeenvolgende markt goed weer. De eerste standhouders kwamen naar verluid tegen 2:30 uur binnenrijden. Rond 6:00 uur waren de verharde terreinen vol. Helaas kon het voetbaltrainingsveld nog niet gebruikt worden: het gras staat er goed voor, maar is nog niet stevig genoeg. Daardoor stands langs het voetpad richting centrum geplaatst en het terrein rond de vijver. Tegen 8 uur kwamen de laatste standhouders binnen. Er zijn uiteindelijk 297 stands geteld.

Omdat de markt ditmaal uitgestrekt is (trainingsveld met kleine 90 stands kan, zoals hierboven is aangegeven nog niet gebruikt worden), zijn er extra toiletvoorzieningen beschikbaar. Dit werd door standhouders en publiek zeer gewaardeerd.

In vergelijking met de vorige markt waren er een 50-tal meer parkeerders (althans op het officiŽle parkeerterrein), maar het aantalstandhouders was 40% hoger dan de vorige markt. Dezelfde buit moest dus verdeeld worden over meer standhouders dan de vorige markt. De gemiddelde verdiensten lagen dus lager. Maar toch ook handelaren getroffen die tevreden waren over de verkoop.

De volgende markt is de extra markt op zaterdag 23 juni (rond de langste dag van het jaar).

Hieronder een foto impressie.

 

 
Het hekwerk van het midgetgolfpark wordt gebruikt als hangplek van schilderijen.
Fietsen op de kop van de markt aan de centrum-zijde.
De markt kwam tot langs de vijver. Rechts het eindpunt van de markt.
Markt achter de vijver.
Curieuze handel.
Tegen 12 uur kwamen er een stoet van ongeveer 10 rijtuigen langs, getrokken door Friesche paarden.
 
Een konijnenhok op de kop getikt ...
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 03-06-2007 16:32