Regels
Home ] Up ]

 

Vlooienmarkt

Bakkeveen 2009

Laatst bijgewerkt 8 november 2008

Regels

Voor het 21e achtereenvolgende jaar: 
vlooienmarkt in Bakkeveen

Aantal standhouders Op topdagen meer dan 300 standhouders en veel publiek en gezelligheid!!
Wanneer Elke eerste zaterdag van de maand (april t/m november)
Dus: 4 april, 2 mei, extra: 23 mei, 6 juni, extra: 20 juni, 4 juli, extra: 18 juli, 1 aug, extra: 15 augustus, 5 sept, 3 okt en 7 nov 2009
Tijd Standhouders komen tussen zonsopgang en ongeveer 8 uur; de markt stopt om ongeveer 13 uur. Vanaf 7:00 uur ‘s ochtends is er koffie; ook zijn de toiletvoorzieningen vanaf dat moment beschikbaar.
Waar Verharde parkeerplaatsen bij Doolhofpark en zwembad en midgetgolf Dúndelle en sportvelden in Bakkeveen. De auto kan vrijwel altijd op de standplaats blijven staan. Bij meer dan ongeveer 160 standhouders wijken we uit naar standplaatsen op gras. De marktmeesters wijzen u een plekje.
Inrichting standplaats Er zijn geen kramen o.i.d. te huur. Ieder dient, voorzover gewenst, hier zelf voor te zorgen. Vrijwel alle standhouders stallen hun waar uit op de grond. Natuurlijk wel een zeil eronder; dat zeil (of kleed) zelf meenemen.
Reserveren Niet nodig, er is voldoende ruimte aanwezig.
De aanwezige marktmeesters helpen u zo nodig een goede staanplaats te vinden.
Vaste plaatsen Naast losse kennen we ook een beperkt aantal VASTE standplaatsen. Reserveren hiervoor kan alleen tijdens de markt bij de marktmeester(s). Tot 7:00 uur wordt de plaats dan voor U vrijgehouden. Bij 2x achter elkaar niet verschijnen bent U de vaste standplaats kwijt. Er zijn GEEN extra kosten aan verbonden. 
We verzoeken vaste standhouders bij verhindering zeer dringend zich af te melden via voicemail van 06 - 11 00 58 93 .
LET OP: indien door o.a. slechte weersomstandigheden de terreinen niet volbezet dreigen te worden, hebben de marktmeesters het recht alternatieve plaatsen voor deze vaste standhouders aan te wijzen om de markt een aaneengesloten en compact geheel te laten zijn.
Extra Dit jaar zijn er in het hoogseizoen vier extra markten:
Zaterdag 23 mei: Hemelvaartsweekend
Zaterdag 20 juni: de kortste nacht en langste dag
Zaterdag 18 juli : de vakantie vlooienmarkt
Zaterdag 15 augustus: de "einde-vakantie" markt 

De regels zijn als bij de normale markten. Op deze zaterdagen zijn er geen andere reguliere vlooienmarkten in de wijde omgeving.
Handelswaar Als handelswaar is alleen antiek, curiosa en 2e hands goederen toegestaan. Dit conform vergunning gemeente. (dus GEEN nieuwe handel en GEEN voedsel).
Tarief Tot en met 6 meter breedte € 5,--. Elke extra meter kost € 1,00
(bijv.: 8 meter kost € 7,-- ; 10 meter kost € 9,--).
Indien standhouders niet aansluiten, wordt de tussenruimte als stand gerekend en dient de standhouder hiervoor te betalen.
Publiek heeft natuurlijk gratis toegang. 
Parkeren Publiek parkeert op het parkeerweiland tegenover de markt. Tussen parkeerweiland en het marktterrein is de afstand slechts 20 meter lopen. Parkeertarief is € 1,-- per auto. De parkeerregelaars wijzen u een plekje op het terrein.
Verplichting Ieder neemt zijn eigen restanten en afval mee naar huis en dus NIET in de afvalemmers van de gemeente gooien.(anders bent U niet meer welkom)
Risico Iedere standhouder en bezoeker neemt deel en/of bezoekt de markt op eigen risico. De organisatie is nimmer aansprakelijk voor schade (direct danwel indirect) door welke oorzaak dan ook ontstaan.
Inlichtingen

Voor eventuele nadere inlichtingen kunt U terecht bij (maar alles staat hierboven eigenlijk al vermeld):
V.V.V. - Bakkeveen tel.: 0516-541066

of stuur een e-mail aan:[email protected]

Organisatie

De organisatie is wederom in handen van drie plaatselijke sportverenigingen:
GYMNASTIEK VOETBAL VOLLEYBAL
wij wensen u ook dit jaar weer een goede markt

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 09-11-2008 20:20