dheide
Home ] Up ]

 

dheide_2
dheide_3
dheide_4
hooi_oogst
hooi_oogst_2
langs_de_vaart

Duurswouder Heide

Op deze en onderliggende pagina's wordt een route over de Duurswouderheide in beeld weergegeven. De route is zowel per fiets als wandelend af te leggen (ongeveer 14 km). De start is in het centrum van Bakkeveen. We volgen de route via de hieronder aangegeven plattegrond.

Hieronder is een plattegrond afgebeeld van de zuid-west kant van Bakkeveen. De gevolgde route is in rood weergegeven. Langs deze route zijn de foto's genomen. Door met de cursor (muis) de rode lijnen te volgen, zul je af en toe bemerken dat er een link is (een zgn. "hot spot": de cursor wordt dan een handje). Klik en je ziet de foto die daar ter plekke is gemaakt in een nieuw venster. Maar let op: op sommige stukjes route vind je bijna geen foto en op andere stukjes liggen de "hot spots" zeer dicht bij elkaar en ook naast de route.

Om te voorkomen dat je foto's mist, staan alle foto's ook op de onderliggende pagina's (klik op de links linksboven aan deze pagina). Wellicht is het ook leuk om een foto te kiezen van de onderliggende pagina's en deze dan te vinden langs de rode route hieronder op de kaart.

De foto's zijn tussen 19 en 21 uur genomen begin augustus 2000. De foto's langs de vaart zijn van eind augustus 2000 (aan het begin van de avond).

 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 05-01-2004 21:42