jaarwisseling
Home ] Up ]

 

Jaarwisseling 2000 - 2001 in Bakkeveen

Op deze en de onderliggende pagina foto's van het Carbid schieten op zondag(na)-middag 31 december 2000.

Maar eerst een 3-tal fotootjes van de nachtelijke gebeurtenissen. Een zeer rustige nacht. Geen centraal georganiseerd vuurwerk, weinig geknal en een gezellig druk café De Brink.

 

Tegen middernacht is een Fiat Panda ten prooi gevallen aan de vlammen. De auto was door een groepje jongeren speciaal voor dit doel aangeschaft. Het verhaal wil dat men op oudejaarsavond eerst met deze auto aan het rondje rijden was en dat men in het centrum de bocht niet kon houden. Hierdoor kwamen ze in het gazon van de "Vijfsprong" terecht. Een toevallige aanwezige politie patrouille heeft de jeugd geassisteerd de auto weer terug op straat te krijgen en hebben de jeugd een plekje aangewezen waar de auto veilig in brand kon worden gestoken.

Op de foto hieronder ziet de eigenaar van de fiets zijn rijwiel in vlammen opgaan (naast de auto). Op de foto hier rechtsonder ligt de fiets op het dak van de auto en staat het Amsterdammertje ook in brand. De feestverlichting (op de achtergrond) brandt ondertussen rustig door.....

Plaats van handeling: de achtermuur van de gymzaal aan de Mjumsterwei. Lekker in de luwte en een grasveld met bomen om zonder schade aan te richten ver te kunnen schieten. Hier een aantal personeelsleden druk aan de slag. De stelling bestond uit in totaal 9 melkbussen.
Zorgvuldig handelen. Af en toe de bus omspoelen. De "kleintjes" werden erop uit gestuurd om water uit een wak van het vijvertje te halen.De Cola fles bevat dus vijverwater.

 

Klik hier voor vervolg.

 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 03-08-2003 15:27