Avondvierdaagse Bakkeveen
Data 2008: woensdag 11 juni t/m zaterdag 14 juni 2008

  • Start 10 km: tussen 18 en 18:30 uur

  • Start 5 km: vanaf 18:30 uur

  • Inschrijfgeld: Ä 3,75

  • Inschrijven: vanaf een half uur voor de start bij restaurant Jodel Lowina (in het centrum van Bakkeveen).

  • Deelname als groep (school, vereniging, wandelclubje) of individueel.


Een traditie in het bos en heide rijke Bakkeveen. Al meer dan 30 jaar wordt er in de 1e volle week van juni de avond wandel-4-daagse georganiseerd. Individuele lopers (of groepen) starten voor de groepen van de scholen !! Aanmelden op de 1e wandelavond tussen 17:30 en 18 uur bij restaurant Jodel Lowina (centrum Bakkeveen). Aanmelden per e-mail voor individuele lopers is niet mogelijk; groepen gelieve zich wel aan te melden i.v.m. exacte starttijd info@bakkeveen.nl )

Impressies via openingspagina van www.bakkeveen.nl >> evenementen >> avond-4-daagse

 

  Kosten Ä 3,75 voor 4 avonden wandelplezier, traktatie onderweg, routebeschrijvingen en de medaille na afloop.

De wandelavonden zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Er kan gestart worden tussen 18 en 18:45 uur. De grote groepen (veelal scholen) krijgen van te voren een starttijd toegewezen; kleinere groepen kunnen zich aan de start melden.

Aanmelding kan vanaf 17:30 uur in restaurant Jodel Lowina in het centrum van Bakkeveen. E-mail aanmelding is mogelijk op info@bakkeveen.nl (alleen gewenst voor groepen).

Er kan gekozen worden uit routes van 5 en 10 km. Elke avond zijn er verschillende routes en vaak wordt er over particulier, normaal gesproken niet toegankelijk, terrein gewandeld. De routes zijn zowel beschreven als daadwerkelijk door middel van pijlen uitgezet.

 
Waar ligt Bakkeveen?

Vlakbij het 3 provinciŽn punt van Friesland, Groningen en Drenthe. Klik hier !

De laatste wandeldag, zaterdag, is het vanaf het eind van de middag al gezellig druk in het centrum van Bakkeveen. Op twee plaatsen zitten dan orkestjes te spelen en de terrasjes bij de diverse horeca gelegenheden zitten vol. De wandelaars leggen de laatste kilometer af voorafgegaan door diverse muziekkorpsen.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 26-04-2008 10:16