2002
Home ] Up ]

 

sint_b
sint_c

Sinterklaas in Bakkeveen 2002

Zaterdag 23 november om klokslag 10 uur arriveerde Sinterklaas in Bakkeveen. Het gebeurde onder prachtige weersomstandigheden. Het was vrijwel windstil, een stralend blauwe lucht en temperaturen van een paar graden boven 0.
Hieronder en op de volgende 2 pagina's een foto impressie.
Voor impressie aankomst 2001 klik op 2001.

Alle foto's op deze en de andere pagina's zijn verkleiningen van het origineel. Het origineel kan worden opgevraagd door een e-mail te zenden aan [email protected] . Vermeld even om welke foto het gaat (je komt achter de naam van de foto door met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan "eigenschappen" te kiezen). Deze service is gratis.

 

Sint & Piet vlak voor het begin van de rijtoer door Bakkeveen. Sint had dit jaar 4 pieten meegenomen; zie foto hieronder. Voor de rijtoer bladert Sint nog even door het dikke boek.

 

's Ochtends vanaf 9 uur werd Bakkeveen al wakker geroepen door onze dorpsomroeper / heraut. Iedereen werd gevraagd om 10:30 uur op het terras bij Jodel Lowina te verschijnen.

 

Tafereeltje aan Blauhűs nr 29.

 

(ingezonden)
Showband "Oerterp" en de intocht Sinterklaas in Bakkeveen!

Na twee eerdere intochten, was vandaag Bakkeveen aan de beurt, een prachtig optreden, eigenlijk meer een heerlijke wandeling in marsformatie in het ochtend zonnetje, met een zwerm zwarte Pieten om ons heen en de goede Sint in z'n auto. Eigenlijk jammer dat er voor zo'n mooie intocht zo weinig mensen op de been zijn, op moeders met kinderen na. 
De organisatie heeft er veel tijd en moeite aan besteed voor een goede verzorging en dat is zeker voor onze showband zo, want waar maken wij het nog mee dat er na afloop een kop koffie of fris met een broodje voor ons klaar staat.
Organisatie hartelijk bedankt en ook volgend jaar komen wij graag weer.

Namens de showband "Oerterp"    Jaap Halma secretaris.P.R.

 

Deze zwarte pieten proberen in de formatie van Showband "Oerterp" mee te lopen. Inderdaad niet al te veel publiek op de route. Hier de ronde door Greate Kamp / Kleasterkamp en Boskleane. Rechtsvoor is nog net een stukje van de lichtgroene Oldtimer met daarin Sint te herkennen.
klik hier voor vervolg.
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 23-11-2003 15:11