boekenmarkt
Home ] Up ]

 

2007

Boekenmarkt 27 november 2004 in Dúnhoeke

klik hier voor boekenmarkt 24 maart 2007

Zaterdagmiddag 27 november werd de 3e boekenmarkt in Dúnhoeke gehouden. De 6 verkopers hadden afgelopen periode weer ruim ingekocht en verzameld om een grote variëteit aan leesmateriaal te kunnen bieden.

Om 13 uur, toen de deur open ging, stond er al een rij wachtenden. Vooral de eerste anderhalf uur was het druk; daarna liep het nog een uurtje lekker door. Na half vier werden de overgebleven boeken weer ingepakt. Onderstaande 6 foto's zijn tussen half 3 en 3 uur 's middags gemaakt.

Door het succes, enkele honderden bezoekers, zal er in februari ongetwijfeld weer een markt worden georganiseerd.

 

Boekenmarkt 28 februari 2004 in Dúnhoeke

Door een groep particulieren (Bakkeveensters en "oud-Bakkeveensters") is zaterdag 28 februari in Dúnhoeke (bij doolhofpark) de 2e boekenmarkt van het winterseizoen georganiseerd. Naast al een drukke eerste markt eind november, was er ditmaal nog meer belangstelling . Tussen 13 en 16 uur zijn vele honderden kanten langs geweest. Een aantal bezoekers maakte voor of na de boekenmarkt van de gelegenheid gebruik om nog een ommetje door de "duinen" te maken: het weer was er zeer geschikt voor.

Onderstaande foto's geven een impressie van kort na de opening om 13 uur. Enkele boekenverkopers verkochten namens een goed doel (Hervormde kerk of Roemenië).

Voordat er weer een markt georganiseerd kan worden, moet er eerst weer ingekocht worden. Daarvoor hebben de boekenverkopers de tijd tot november, wanneer de volgende markt zal zijn.

 

   
   
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 05-03-2007 20:42