2002
Home ] Up ]

 

cross_2
cross_3
cross_4
cross_5
cross_6
cross_7
cross_8
uitslag_1
uitslag_2
uitslag_3

Hieronder de eerste pagina in een reeks van 8 pagina's met foto impressies van de crossloop van zondag 27 januari in Bakkeveen.

De onderschriften zullen wellicht niet altijd kloppen, doordat de prijsuitreiking niet altijd in volgorde van de wedstrijden lijkt te zijn gebeurd. Voor fouten: even e-mailen dan herstellen we de onderschriften van de foto's. 

Tussen 13:30 en 14:10 zijn er geen foto's beschikbaar. Als iemand van deze periode of in het algemeen nog leuke foto's heeft, dan die graag ook even mailen. Ze worden dan z.s.m. geplaatst.

Vanaf 20:10 uur op zondag 27 januari zijn de uitslagen ook beschikbaar. Let op: dit zijn voorlopige uitslagen. Eventuele fouten dienen bij de organisatie te worden gemeld. (klik op 1 van de links linksboven aan deze pagina).

De foto's genomen tot 14:40 zijn om 19:10 gepubliceerd.
De resterende foto's zijn om 22 uur online gegaan.

Ook Giovani A. Andriol heeft foto's gemaakt. Klik hier voor het resultaat.

Onderstaande foto's zijn verkleiningen van het origineel. Als iemand prijs stelt op een origineel: stuur dan een e-mail naar [email protected] . Geef duidelijk aan om welke foto het gaat. 
OF geef de titel van de pagina en de positie van de foto (rij en kolom nummer)
OF de titel van de foto (die krijg je door met de cursor op de foto te gaan staan en dan rechts te klikken en vervolgens "eigenschappen" te kiezen).

Hiernaast het schema van de derde crossloop. Organisatie Impala uit Drachten.

Het oorspronkelijke parcours was erg nat geworden door de grote hoeveelheden regen van de voorgaande zaterdag. Hierdoor werd met name de zuidzijde van het parcours onbegaanbaar zonder laarzen. Maar de organisatie heeft daar een alternatief uitgezet, wat op zich veel afwisselender was: veel heuveltjes. Maar ook veel zwaarder en iets langer dan andere jaren.

Her en der wat mensen die zich warmlopen en argeloze wandelaars. Maar als het twaalf uur is staan er ongeveer 50 personen aan de start voor de categorie: recreanten. Ruim 10 minuten voor de start zijn de juryleden nog in conclaaf.

 

Twee recreanten lopers uit Bakkeveen.

 

De winnaressen bij de meisjes pupillen C

 

Op beide bovenstaande foto's de doorkomst van meisjes pupillen B
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 18-12-2005 18:45