spelen
Home ] Up ]

 

spelen_2

De middag van de spelen

Naast de oldtimerrit stond er voor de wat jongere personen een spelprogramma op de agenda. In de tent werden Boerinbungelen en Klumpkrupen gehouden. Helaas zijn daar geen foto's van (waarschijnlijk wel op www.bikkelsite.com), omdat de vlooienmarkt toen nog niet helemaal afgelopen was.

Hieronder een foto impressie van "buikschuiven" (in totaal 14 foto's).

 

Schitterende weersomstandigheden op het veld naast de tent. Er is veel publiek aanwezig. Een spiegel gladde baan van ongeveer 50 meter staat garant voor veel vermaak. Het doel van het spel is "zo ver mogelijk te komen". Hoe het in z'n werk gaat, laten onderstaande foto's zien.
Folkert vd Wal aan het buikschuiven. Op de achtergrond staat al een aantal atleten klaar om de prestatie te verbeteren.

 

Barry vd Meulen, directielid www.bikkelsite.com,  lijkt ernstige problemen met de koers te krijgen.

 

Een van de directeuren van www.bikkelsite.com in volle vaart: of te wel: "bijna over de rand". De toeschouwers vermaken zich prima. In volle vaart over de rand.

 

Weer 1 van de 4 directieleden van www.bikkelsite.com en wel BaCo. Eerste een pirouette op de baan, maar hij blijft koers houden en is daar geweldig mee in zijn nopjes.

klik hier voor vervolg

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 08-06-2002 20:17