Ballonvaart_2
Home ] Up ]

 

Ballonvaart 2004

(pagina 2 van 2)

Op deze en de volgende pagina een selectie uit ongeveer 120 foto's. De foto's zijn ongeveer 6x verkleind om niet alle ruimte op de server van www.bakkeveen.nl te verbruiken.

Voor alle passagiers: graag alle foto's op CD-rom inleveren bij Jan van Dalen. Binnen enkele weken worden dan de door alle passagiers verzamelde foto's op 1 CD gezet (als dat nog past) en onder de belangstellenden verspreid.

Nog een stukje natuur in Bakkeveen.
Baas boven baas.
Er was iemand in de ballon die meteen wilde verhuizen.
Een vrijwel symmetrisch tuin bij een woonboerderijtje in Zevenhuizen.
De buren gaan vuurtje stoken boven Zevenhuizen.
Onderweg de volgers. Voor hen deze keer een makkie (had wel op de fiets gekund). Met name Bolhuis had met de tweewieler moeten komen.
De gele ballon vlak voor de landing....
....... en hier de zachte landing. (op ongeveer 200m afstand).
De blauwe ballon is snel opgeruimd. Vervolgens met z'n allen 200 m lopen naar de gele ballon voor de "doop".
Het inpakken van de gele ballon vergt meer mankracht.
Alle passagiers luisteren aandachtig naar de ontstaans geschiedenis van de ballonvaart. Daarna volgt de bevordering tot baron/barones van het luchtruim van Bakkeveen tot Zevenhuizen.
De toast op de goede afloop. Vervolgens terug naar eetcafé De Brink, waar de certificaten werden uitgeschreven en velen nog een tijdje bleven plakken om de herinneringen en ervaringen van de ballonvaart 2004 uit te wisselen.

Voorlopige datum ballonvaart 2005: zondagavond 3 juli.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 07-06-2004 22:00