fotos_2
Home ] Up ]

 

Verslag kerstwandeling 2002 (2)

De originele foto's zijn 10x zo groot (ongeveer 3x zo breed en 3x zo hoog) als de hier getoonde en ook iets scherper. De originele foto's kunnen je gratis via e-mail worden toegezonden. mailto:[email protected].

Vermeld duidelijk om welke foto(s) het gaat (de naam van de foto krijg je te zien als je met de cursor de foto aanwijst, op de rechtermuistoets klikt en dan op eigenschappen: bovenin het nieuwe venster krijg je dan de naam van de foto te zien.)
En reacties kun je (behalve naar bovengenoemd e-mail adres zenden) ook in het gastenboek plaatsen: klik hier 

 

De Sterrenschans , met het nieuwe platform, was voor alle wandelaars het laatste gezamenlijke punt. 

 

De 10 en 15 km gingen daarna linksaf via de "Zwarte Singel". Op de achtergrond 5 km lopers en enkele eeuwen oude bomen.

 

Twee groepjes poseren hier op het bruggetje (in de Zwarte Singel) over een gerestaureerde ven. Er ligt nog dik ijs in het water.

 

De 15 km lopers maakten een behoorlijke omweg (en dat was natuurlijk ook de bedoeling). Ze kwamen onder anderen langs de Freulevijver.

 

Een 10 km groep onderweg in de bossen van de Slotplaats (Natuur Monumenten).

 

 

Op het traject van deze foto zijn de 10 en 15 km lopers weer bij elkaar. Ze lopen door de laan van Van der Goes. Deze jonkheer (laatste eigenaar-van-adel) van dit gebied heeft midden jaren 70 deze coniferenlaan aan laten leggen. 

 


Voor vervolg: klik hier
Voor opmerkingen over de 
kerstwandeling: klik hier.
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 26-12-2002 20:43