fotos finish
Home ] Up ]

 

tagfel_stat_klaar.jpg (6840 bytes)Bij Dúndelle is men al klaar voor de terugkeer van de eerste lopers. De meesten zullen alleen maar honger hebben en minder oog voor deze keurige tafel. Maar Dúndelle is er 's ochtends al klaar voor.

 

Fotograferen met zowel inzoomen als flitsen werkt niet. Slechts een enkele foto vanuit de zaal kan nog gepubliceerd worden. Jammer. Hieronder moet je kunnen zien dat een groep "aan de snert" zit. Rechts ervan zie je het vullen van de snertbakjes. (Let op de foto is nep: het kommetje is al vol, maar voor de foto moet je wel eens iets doen)

 

aan_de_snert.jpg (10423 bytes)snert_opscheppen.jpg (11018 bytes)

Op de ruime parkeerplaatsen rond zwembad Dúndelle was het een komen en gaan van (kerst)-wandelaars.

komen_en_gaan_op_parkeerplaats.jpg (10382 bytes)parkeerplaats.jpg (15489 bytes)

 

Foto's van slechte kwaliteit, maar nog net zichtbaar. Links het opspelden van een net verdiende medaille, rechts het zoeken naar de mooiste medailles op de tafel van de organisatie.

medaille_uitreiking.jpg (9592 bytes)medailles.jpg (10394 bytes)

En was het nu echt zo slecht onderweg? Deze wandelaars uit Bakkeveen hebben er meer dan 10 kilometer opzitten en zo te zien hebben ze niet al te erg van de modder op sommige stukken geleden. De meeste deelnemers hadden overigens geen problemen met de toestand van de paden (viel over het algemeen ook wel mee, op enkele punten na dan). Maar zo nat als nu, dat komt zelden voor (maar meestal 2 jaar achter elkaar).

terug_en_toch_schoon.jpg (12090 bytes)

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 05-09-2000 18:59