fotos route 1
Home ] Up ]

 

begin_onder_water.jpg (12568 bytes)Onderweg was het natuurlijk erg nat. Al in het begin, vlakbij de duinen en zandverstuivingen, stond een deel van de route onder water. Gelukkig waren er sluippaadjes om met droge voeten verder te kunnen wandelen. Het pad op de foto is onderdeel van de blauwe route. Rechts op de foto is door de heuvels een illegaal pad. Je houdt er wel droge voeten. Blijkbaar wordt het door mountain-bikers gebruikt. De beheerder, 't Fryske Gea, lijkt er niet blij mee te zijn: takken moeten de doorgang tegenhouden, maar daar hebben wandelaars zeker maling aan.nog_maar_begin.jpg (9342 bytes)

 

De wandelaars op de foto links hebben er nog echt plezier in. En dat terwijl de mooiste delen van de route nog moeten komen.

kwiek_op_weg.jpg (13580 bytes)Na 600 meter lopen hebben deze mensen (rechter foto) al flink de pas erin.

Niet steeds wandelen, maar ook af en toe overleggen en genieten van het fraaie uitzicht over de met heide begroeide heuvels (foto onder)

5tal_bij_rood_groen_splitsing.jpg (13764 bytes)

 

 

 

 

overleg_rood_groen_splitsing.jpg (12948 bytes) Dan weer de pas erin. Het is ongeveer 14 uur en de zon komt er zowaar nog even door. Deze lopers hebben zich goed voorbereid: allemaal op laarzen.

Hier nog met z'n tweeŽn. Voor de foto teruggelopen en op de rest gewacht.

duo_bij_rood_groen_splitsing.jpg (8430 bytes)

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 05-09-2000 19:00