fotos route 2
Home ] Up ]

 

kronkelpad_naar_de_trap.jpg (15451 bytes)Voor de 10 en 15 kilometer route is dit de route naar het hoogste punt in de route: de uitkijkheuvel midden op de heideheuvels. De 5 kilometer lopers moesten iets eerder op de splitsing de groene route volgen. Maar sommigen bleken kleurenblind en kwamen er later achter dat ze juist te ver of te weinig liepen. Maar zo rond 14 uur was het goed weer, dus niemand klaagde over een paar 100 meter verkeerd lopen. Het slingerpad zie je al vanaf linksboven op de foto. Op de voorgrond begint de trap naar de heuvel (zie onderstaande foto). Ondanks de gruwelijk veel regen van de laatste weken en maanden was het pad hier goed begaanbaar.

4x_groeten_thuis_trap_af.jpg (9012 bytes)

Deze mensen (foto links) wuifden nog vrolijk in de laag staande zon. Zeer waarschijnlijk waren zij degenen, die wat problemen met de route hadden. Volgens de anderen van de groep was de heer met de hoed degene die de route zo goed wist en de anderen waren er achteraan gelopen (als er 1 schaap ....). Maar toch even de mist ingegaan. Hier zijn ze bezig de heuvel voor de 2e maal af te dalen.

 

 

Nog meer afdalers. Vlak voordat wij weer vertrokken konden deze 3 wandelaars nog net hun foto talenten laten zien. Beslist niet slecht. Tot zover de heuvel.

trap_af_bijna_groeten_thuis.jpg (7369 bytes)trap_af_groeten_thuis.jpg (20014 bytes)

 

 

 

 

 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 05-09-2000 19:00