fotos route 4
Home ] Up ]

 

duo_bij_volkstuinen.jpg (14363 bytes)De foto's op deze pagina's laten plaatsen zien, waar iedereen langs is gekomen. (dus de 5, 10 en 15 km). Het is het bos dat aan de noord-oost kant van Bakkeveen ligt. Hier komen veel bewoners van Bakkeveen zelf wandelen. Mensen van buiten Bakkeveen komen hier niet vaak. Iets verderop is de dikste boom van Bakkeveen te vinden, met een omvang van 4,5 meter !!
We zijn hier vlak achter de volkstuintjes.

 

Onderstaande foto mocht niet mislukken; daarom deze familie tweemaal op de foto. De eerste is spontaan; op de tweede groeten ze alle lezers van www.bakkeveen.nl

met_zijn_allen_bij_volkstuinen.jpg (23734 bytes)met_zijn_allen_zwaaiend_bij_volkstuinen.jpg (16318 bytes)

 

 

 

 

 

 

 

bijna_einde_slotsingel.jpg (12411 bytes)

Na de dikste boom kom je op het fietspad t.o.v. de slotsingel uit.Deze zandweg met asfalt fietspad loopt tot aan de vaart tegenover de Slotplaats. Het voert achter de alweer niet de nieuwste nieuwbouw van Bakkeveen langs. De foto is behoorlijk met de "telelens" bijgetrokken, vandaar misschien een beetje vaag tussen de takken door.

 

 

 

bij_boszicht.jpg (15042 bytes)Na het fietspad van de vorige foto kwam je langs de Weverswal. Tussen de bomen op de achtergrond is nog de nieuwbouw, waar we zonet iets over geschreven hebben, nog te zien. Beide wandelaars zullen een moeilijke tocht gehad hebben, want niet alle paden waren even stevig. Na afloop vertelden ze dat de wieltjes van beide wandelwagentjes nog goed draaiden en dat de tocht goed was bevallen. Ze lopen hier tegenover Boszicht.

De foto is vanaf de overzijde van de vaart genomen.

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 05-09-2000 19:02