fotos start
Home ] Up ]

 

Start_commissie.jpg (11276 bytes) Een beetje een donkere foto, maar ze zijn nog te zien: de dames en heren van de kerstwandeling commissie. Vanaf 9:30 uur vanochtend (26 december 1999) zaten ze op hun post. Maar de eerste wandelaars waren wat later omdat het toen nog regende.De lichte "vlek" rechtsboven op de foto is de luchtfoto van Bakkeveen en het natuurgebied ten oosten van Bakkeveen.

laarzen_aan_start.jpg (11103 bytes)De afgelopen weken en vooral ook de laatste dagen zijn er weer zeer veel millimeters regen gevallen. Overal is het dus behoorlijk nat. Het gezin hier rechts is goed voorbereid: laarzen aan. Maar kijk goed: de begeleidster (moeder ??) is op schoenen.

net_gestart.jpg (16971 bytes)

 

De dames op de foto rechts hebben er veel plezier in. Ze zijn nog maar net 200 meter onderweg en lopen op de blauwe route vlak naast de zandverstuiving in de duinen. Het is redelijk koud (ongeveer 4 graden), maar gelukkig is het net droog geworden (vanaf half elf).

 

 

net_op_weg.jpg (8657 bytes)Foto rechts: het water van de illegale "ijsbaan" achter zich latend lopen deze 5 personen in de mooie omgeving (zelfs in de winter) al om 11:00 uur in de ochtend. 500 meter van de start.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster [email protected]                        bijgewerkt: 05-09-2000 19:04