Koninginnedag 2000 in Bakkeveen.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk, wordt er tijdens koninginnedag 's ochtends een kindervrijmarkt gehouden met daarnaast allerlei activiteiten. Het hoogtepunt is elk jaar weer het oplaten van de ballonnen. Dit jaar was koninginnedag op zaterdag 29 april.

De weersomstandigheden waren redelijk. Echter de vorige dag was het over de 20 graden en nu is niet nauwelijks 15 graden en het lijkt in de loop van de ochtend nog verder af te koelen. Het is geheel bewolkt, maar het blijft droog.

Hieronder zijn enkele activiteiten op de foto vereeuwigd. Er zijn geen foto's gemaakt van straattekenen en "hobbel"-fietsen.

Op de beide andere pagina's tref je overzichtsfoto's aan van de vrijmarkt en het ballonnen oplaten.

(Vrijwel alle foto's op deze site zijn met een factor 4 verkleind. Je kunt de foto's van originele grootte gratis bestellen door een e-mailtje te sturen aan [email protected] . Deze foto's zijn 2x zo breed en 2x zo hoog).

 

Koeienmelken op de traditionele manier. Met vereende krachten wordt geprobeerd de emmer vol te krijgen.koeienmelken_1.jpg (15323 bytes) Op de "kop en oren" erbij. koeienmelken_2.jpg (11442 bytes)
Langs de rand van het trainingsveld van de voetbal vereniging kon er door de kleinsten een ritje op een paard worden gemaakt. De paarden van Bosmanege Bakkeveen waren beschikbaar.paarden_1.jpg (13342 bytes)
Rechts op de foto is nog net de wachtrij van kinderen te zien. Deze wachtrij groeide in de loop van de ochtend, zoveel belangstelling was er voor een ritje van 5 minuten.paarden_2.jpg (14583 bytes)
schminken_1.jpg (13215 bytes) Op deze foto zie je 1 van de twee dames (Hariette Modderman) die de kinderen schminken. Op andere foto's blijkt wel dat veel kinderen zich hebben laten schminken.

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 09-04-2006 16:15