Koninginnedag 2001 in Bakkeveen.

Terwijl in omliggende dorpen de 30 april festiviteiten (grotendeels) zijn afgelast vanwege MKZ, kan in Bakkeveen vrijwel alles doorgaan. Alleen het traditionele ballonnen oplaatfestijn mag niet van de overheid. Van 10 tot ongeveer 12:30 uur een gezellige drukte.

Dus alles was er weer: luchtkussen, schminken, paardrijden, gratis in het doolhofpark en dan natuurlijk de kindervrijmarkt. En voor de ouders natuurlijk een terrasje pakken bij Ronald.

Het weer werkte geweldig mee. Temperaturen rond 15 graden en vrijwel windstil. De zon kwam regelmatig door. Daar had niet iedereen op gerekend: sommigen hadden de zonnebril thuis in de winterberging laten liggen. En het gratis ijs voor de kinderen was even na 11 uur al "uitverkocht".

Opmerkelijk was, volgens de organisatie, het grote aantal bezoekers van buiten Bakkeveen.
DE foto's zijn op ware grote (1 A4 ongeveer) te bestellen door even een mailtje te sturen naar mailto:[email protected] . Wel even vermelden om welke foto het gaat. En het is natuurlijk gratis.

 


Om 10:30 uur was het al gezellig druk op het terras en de toegangsweg naar het doolhofpark. De kindervrijmarkt was goed op gang gekomen.

Het luchtkussen had ook een "huisje" binnen. Hierin vermaakten de kinderen zich best, maar ook van de glijbaan vonden ze best leuk.


Aljo van Leeuwen gaf wederom acte de presence: met zijn vrolijke muziek kwam de sfeer er nog beter in.

Alleen de "koekjes" waren er nog, maar al na ruim een uur was het ijs op.Kijken of er nog iets van je gading bij zit.
Tegen 12 uur is het tijd op op te ruimen. Soms valt het niet mee om alles weer in de dozen te krijgen: blijkbaar meer ingekocht dan verkocht.
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 09-04-2006 16:14