Koninginnedag 2002 in Bakkeveen.

Geen Oranje zonnetje dit jaar. Maar de organisatie was toch niet helemaal ongelukkig. Het bleef, op een paar spettertjes na, droog. Wel een beetje koud. Om 12 uur: zuidwestenwind kracht 5 (35 km/uur). Zwaar bewolkt en 10 graden. Weet je alvast waar je ballon terecht zal komen (soms heeeeel dichtbij......).

Naast de kindervrijmarkt en ballonnen-op-laat-festijn kon iedereen zich amuseren met :Pony - rijden, Borden draaien, Visspel, Zenuwspiraal, Schminken, Stoep krijten en een gratis ijsje.

De gratis ijsjes gingen, in tegenstelling tot vorig jaar, slechts moeizaam van de hand. Ook geen terras buiten. Binnen in De Dwaler was het des te drukker: de koffie en warme choco gingen als "warme broodjes" over de toonbank. Dit alles vanwege de weersomstandigheden buiten.

Op deze en 1 onderliggende pagina vind je de foto impressie.

De foto's zijn op ware grote (1 A4 ongeveer) te bestellen door even een mailtje te sturen naar [email protected] . Wel even vermelden om welke foto het gaat. En het is natuurlijk gratis.

Volgens de verkopers goede belangstelling. En als je de prijs aanpast gaat alles weg.

 

Niet alleen handel op de kindervrijmarkt.

 

Een grabbeldoos voor slechts 0,10 Euro. Hengelen naar vissen. Hier ook nog enkele kinderen met een gratis ijsje (brrrr).
De hele ochtend kon je je gezicht om laten toveren tot een "zonnetje". Een stevige hand heb je hier wel echt voor nodig en dat met de kou.

Voor volgende pagina: klik hier.
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 31-07-2003 20:33