Koninginnedag 2003 in Bakkeveen.

Klik hier voor 2002.

Het was woensdagochtend 30 april lekker weer: wel bewolkt, maar weinig wind en een lekkere temperatuur. Pas tegen 14 uur begon het te regenen. Maar toen waren de kindervrijmarkt met andere evenementen al een uur afgelopen op het parkeerterrein bij Doolhofpark Dúndelle.

De hoofdmoot van de koninginnedagviering in Bakkeveen is de kindervrijmarkt. Hier wordt (ook door ouders) veel gehandeld en geruild in kleding, speelgoed, spelletjes, video's, poppen, etc. . En sommige kinderen hebben zelf spelletjes bedacht.

Daarnaast konden de kinderen zich vermaken met pony - rijden, een luchtkussen, de reuze toren van Pisa, Schminken, etc.. De ouders maakten onderling een praatje en moesten de kinderen in bedwang houden om te voorkomen dat ze niet de gehele markt leeg zouden kopen.

De gratis ijsjes vlogen weg. Tegen 12 uur waren ze al op. En dan tot besluit het ballonnen op-laat festijn. (zie foto's op de 2e pagina).

Op deze en 1 onderliggende pagina vind je de foto impressie.

De foto's zijn op ware grote (1 A4 ongeveer) te bestellen door even een mailtje te sturen naar [email protected] . Wel even vermelden om welke foto het gaat. En het is natuurlijk gratis.

Het was deze kindervrijmarkt druk, maar wat wil je met dit lekkere weer.

 

Deze kinderen hadden een dans ingestudeerd.

 

Met 3 paarden een rondje rijden. De rij wachtenden was lang.

 

Hier gaat een golf set over in andere hand.

 

"poppen" tussen de poppen.

 

Snoephappen voor 10 cent. Het viel niet mee. Vooral als je je gezicht lang onder water moet houden om de begeerde lolly tussen te tanden te kunnen krijgen.

 


Voor volgende pagina: klik hier.
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 03-08-2003 14:33