Deze pagina geeft je assistentie:
 • Email de webmaster:
  In verband met het beteugelen van SPAM moet je zelf het adres invullen:
  [email protected] maar dan zonder de x !!!.
 • Waar ligt Bakkeveen: hoe kom ik er het gemakkelijkst met auto of openbaar vervoer ? klik hier.
 • Help !! Waar vind ik op www.bakkeveen.nl informatie over een bepaald onderwerp? klik hier.

 

Om informatie te vinden kunnen je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Zoekmachine
Binnen de site van Bakkeveen kan m.b.v. de zoekmachine Google worden gezocht. Je kunt het zoekwoord(en) hieronder intypen en aangeven of alleen op www.bakkeveen.nl moet worden gezocht of op het gehele internet. Standaard is de instelling dat op www.bakkeveen.nl wordt gezocht.

Google
Zoek in Bakkeveen

Zoek in www.bakkeveen.nl
Zoek op Internet

Openingspagina
Op de openingspagina is aangegeven wat er recent is gewijzigd. Meestal heeft dit betrekking op de grotere wijzigingen; kleinere zaken worden niet vermeld.
De linkerkolom geeft een uitklapmenu: hiermee is vrij eenvoudig na te gaan welke informatie waar is te vinden.

Links
Linksboven elke pagina (behalve pagina's van het onderste niveau) staan hyperlinks naar de onderliggende pagina's. De tekst van deze hyperlinks is zoveel mogelijk zelf verklarend.

Up en vorig
Linksboven aan elke pagina zijn verwijzingen (links) opgenomen; deze verwijzen je naar de pagina's. Wil je weer terug dan kun je 1 niveau omhoog door op "up" te klikken. Dit is niet hetzelfde als de "vorig" toets van je Internet Browser, want die neemt de vorige pagina. Naast de "up" zit de link "home" naar het begin van de website "Bakkeveen online".

 

Attracties
Bij attracties vind je allerlei locaties in en rondom Bakkeveen waar je je lekker kunt ontspannen; denk aan wandelen, vlooienmarkten, doolhoven, kinderfeestjes, zwemmen, fietsen, huifkartochten, etc. .
Actualiteit
Zonder dat we garanties kunnen geven, zal deze website regelmatig worden bijgewerkt. Staat iets niet goed vermeld, of ontbreekt er iets, stuur dan meteen een e- mailtje naar het adres dat onder elke pagina staat. Gebeurtenissen (dus niet echt georganiseerd) worden in de rubriek gebeurtenissen opgenomen; wel georganiseerd dan vindt vermelding plaats in evenementen
Bewoners Bakkeveen en omgeving
De categorie evenementen is wellicht het meest interessant voor inwoners van Bakkeveen en deelnemers aan de evenementen. Vaak wordt van een evenement een fotoverslag gemaakt; we proberen dit dan zo snel mogelijk na afloop (en soms nog tijdens) het evenement op deze website te publiceren. Hier vind je ook veel foto's van de omgeving. En wanneer vinden de evenementen in Bakkeveen plaats ? Dat vind je in de agenda.

 

Hieronder vind je de kaart van Noord-Nederland met Bakkeveen in de 3-hoek Drachten - Groningen - Assen. 

Bereikbaarheid
Zie ook onderstaande kaart

Bakkeveen ligt in het Zuidoosten van de provincie Friesland, in de 3-hoek Assen - Drachten - Groningen. 

Auto

 • A7 Heerenveen - Groningen. Neem afrit 31 en ga richting Frieschepalen. In Frieschepalen kies je richting Bakkeveen. (minder dan 10 minuten van de A7 verwijderd).
 • A28 Meppel - Assen. Neem afrit 31 richting Drachten. Je rijdt op de N381. Neem ruim 10 km voor Drachten afslag Wijnjewoude en kies daar richting Bakkeveen.
 • A32 Meppel - Heerenveen. Neem afrit Wolvega en ga richting Oosterwolde. Bij kruising met N381 linksaf richting Drachten. Neem ruim 10 km voor Drachten afslag Wijnjewoude en kies daar richting Bakkeveen.

Openbaar vervoer.
De 2 NS-stations die het dichtst bij Bakkeveen liggen zijn Heerenveen en Assen.

 • Vanaf Assen rijdt Arriva een uurdienst via Bakkeveen naar Drachten (lijn 84).
 • Vanaf Heerenveen naar Bakkeveen is het snelst te reizen via Drachten (sneldienst) en dan lijn 84 richting Assen nemen.
 • Daarnaast rijdt er dagelijks (m.u.v. zondag) een buurtbus (uurdienst !) tussen Bakkeveen en Gorredijk (-Heerenveen).


Voor detail plattegronden: klik hier.

 

 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 21-10-2006 21:26