ponykamp
Home ] Up ]

 

Manege
Huifkar-, rijpaarden- en kanoverhuur

ponykampen  &  minicamping

    beleefd aanbevolen:

Johannes en Riekje de Haan
Mandewijk 6
9243 JX  Bakkeveen
tel. 0516-541509

e-mail: [email protected]
Dagelijks geopend.
Vraag vrijblijvend informatie.

'N TE GEK PONYKAMP
IN DE PRACHTIGE OMGEVING VAN BAKKEVEEN

Een hele week voor slechts 185,-- 
in alle schoolvakanties

Inbegrepen: eigen pony, kanovaren, huifkartochten, zwemmen, dropping, barbecue, spelletjes met en zonder paard, speurtochten, enz 

 

Voor de kinderen (8 t/m 15 jaar) bieden wij een geheel verzorgde gezonde vakantie. Door de vele mogelijkheden die de natuur rond Bakkeveen biedt, zullen de kinderen zich lekker kunnen ontspannen. Alle activiteiten vinden plaats onder deskundige leiding. Tijdens het verblijf zullen de kinderen in caravans overnachten. Doet uw kind mee aan het ponykamp, dan wordt er ongeveer 2 uur per dag aan paardrijden besteed.

 

De kantine waar in dit geval een groep deelnemers van een ponykamp net de lunch heeft genuttigd.

 

Buiten bij de kantine en sanitaire ruimten.

En wat hierboven al stond beschreven, de natuurlijke omgeving van Bakkeveen staat garant voor veel vertier. Bezoek aan verwarmd zwembad, doolhofpark, fietsroutes etc. maakt de vakantie compleet. klik hier: attracties.

ponies_in_natuur.jpg (16383 bytes)

En ben je als ruiter al wat ervaren, dan worden er buitenritten georganiseerd, zoals nevenstaande foto laat zien. In de omgeving van Bakkeveen (vooral aan de westkant) zijn veel voor ruiters toegankelijke paden door de bossen, heide en zandverstuivingen (klik hier). Ook de landelijke binnenweggetjes in de naaste omgeving bieden vele mogelijkheden voor ritten met paard en/of huifkar.

 

Natuurlijk wordt er niet altijd intensief getraind tijdens een ponykamp: het gaat tenslotte ook om het plezier en vakantiegevoel.

Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

kanovaren.jpg (26711 bytes)

 

 

De "Huifkar" heeft beschikking over meer dan voldoende kano's om bij lekker weer uren met de kano op het water te kunnen vertoeven. Deze foto is op 2 minuten lopen van de "Huifkar" genomen; de vaart loopt door een natuurgebied.

Klik hier voor informatie over onze mini-camping.
Kijk ook op www.huifkar-friesland.nl
 

www.bakkeveen.nl   tips, opmerkingen: mail de webmaster klik hier.                         bijgewerkt: 03-02-2008 20:46